Tein eilen jotain ihan muuta kuin mitä piti tehdä. Olisi pitänyt lukea tenttiin, mutta lähdin sitten kaupungille. Otin kyllä toisen tenttikirjoista mukaan, mutta ei sitten tullut luettua. Soitin serkulle semmoisen kunnon meltdown-puhelun, manasin aikani saamattomuuttani näissä opiskelu asioissa. Ihan hyvä että soitin, serkulla nimittäin on ihan hyviä näkökantoja välillä. Usein. Se että minulla on yksi päivä vapaata ei välttämättä tarkoita sitä että heti pystyisi suuntaamaan kaiken energiansa tenttiin lukemiseen, kun on vielä muitakin asioita joita pitää hoitaa siinä sivussa.

Tänään aamulla tein sitten päätöksen olla menemättä tenttiin. Teen sen uusinnassa. Paremmalla ajalla ja valmistautumisella.

Sen vähän mitä olen lukenut on sekin ollut jotain ihan muuta kuin tenttikirjallisuutta. Ethan Hawken "Ash Wednesday" osui käteeni Akateemisen Kirjojen yössä, sitä olen tässä metrolukemisena pitänyt. Olin varsin utelias näkemään kuinka sujuu näyttelijältä kirjan kirjoittaminen ja täytyy myöntää että varsin hyvinhän tuo tuntuu sujuvan. Varsin elävä kirja, etenkin kun vielä paikka paikoin pystyy samaistumaan kirjan päähenkilöihin.

Ostin tuossa joskus keväällä Tomi Kontion "Keväällä isä sai siivet" kirpparilta, ajattelin pistää sen kiertoon Crossingilla... Veikalla on kuitenkin samainen opus kirjahyllyssään, enkä nyt oikein tiedä tulisinko koskaan kyseistä kirjaa uudelleen lukemaan. Hyvä kirja kuitenkin, tästä johtuen kiertoon. Olen vain mietiskellyt sopivaa vapautuspaikkaa. Lentokenttä olisi hyvä paikka muuten, mutta...

Rupesin tuossa vähän aikaa sitten miettimään että voisivatkohan nuo CD-soitin ongelmat johtua kopiosuojauksesta. Ne CD:t joiden kanssa on ollut ongelmia on hieman uudempia... Täytynee tutkia asiaa.