Eilisaamuinen työmatka vai minut kauniin, rakkaan kotikaupunkini Helsingin keskustan kautta Hoki-Vantaalle... Kun pääsi bussista Elielinaukiolla ulos, se näky jonka siinä kohtas veti kyllä aika surusta ja vihasta sanattomaksi. Se roskan, lasinsirujen ja silkan skeidan määrä! Kuinka te ihmiset kehtaatte kohdella viatonta kaupunkia näin julmasti! Roskat laitetaan roskikseen, saatanan idiootit! Eikö vanhemmat kotona opettanut tapoja? Ja jos taas olet örveltänyt kaduilla niin kännissä ettet erota roskista postilaatikosta, niin hyi häpeä! Jälleen kerran, eikö vanhemmat kotona ole opettanut lainkaan juomatapoja? Valitettavasti surullinen totuus monen suomalaisen kohdalla on, että vastaus tuohonkin on joko ei, tai sitten tuo roskaaminen ja ympäriinsä kuseskelu on juuri vanhemmilta opittua... *huokaus*

Tähän väliin todettakoon, että en ole mikään ns. totaalikieltäytyjä, eli en sylje lasiin jos alkoholia tarjotaan. Mutta mullepas onkin vanhemmat kotona opettaneet hyviä tapoja, mukaanlukien sen, miten tuo kuningas alkoholikin on ihan hyvä seuralainen kohtuudella nautittuna. Nih.

No joo... näemmä pelkkä ajatuskin siitä hävityksen kauhistuksesta joka Helsingin keskusta oli sunnuntaiaamuna klo 06.05 riittää edelleen vetämään mut semmoseen ärtyneisyyden tilaan että en ajatuksia saa selkeästi jäsenneltyä, joten jätänpä yrittämisen toiseen kertaan.