Mulla ja RP:llä menee sukset nykyisellään ristiin noin 150 kertaa päivässä, mikä ei työmotivaation kannalta ole mikään kaikkein paras juttu. Kun duuni on muutenkin yks maailman paskamaisimmista duuneista, niin sitä ei todellakaan yks takakiree neiti - joka on selkeesti väärällä alalla ja ylennetty liian nopeesti liian korkeelle - yhtään paranna. Meillä oli hyvä, toimiva yksikkö ja meillä oli välillä ihan hauskaakin duunikavereiden kesken, ennekuin tää yks tuli meille diktaattoriks. Nyt tän viimeisen viikon ajan se on ollu niinkuin joku perseeseen ammuttu karhu kun meillä yks kenttätarkastus meni penkin alle. No, onhan se varmaan kova paikka tajuta ettei omat ideat aina olekkaan niin hyviä ja mahtavia, mutta hittojako minä sen nyrkkeilysäkis rupean! Purkakoon vihaansa johonkin muuhun! Mä todella odotan sitä päivää kun saan läväyttää sen kirjallisen irtisanomisilmoituksen sen nenän eteen ja laukoa muutamia valittuja sanoja sille, lähinnä siitä miten pidetään yllä hyvää työilmapiiriä ja miten yli kaks ja puol vuotta firmassa töissä ollut saattaa kanssa tietää muutaman asian talon käytännöistä... Viimeksi tänään se rupes selostamaan mulle varastolistaa kun olin lähdössä hakemaan tavaroita alakerrasta. Teki mieli sanoa että mä kuitenkin tietääkseni osaan vielä lukea ja vaikka sen mielipide musta ei muuten nähtävästi olekaan kovin korkea, ettei kuitenkaan kohtelisi niinkuin imbesilliä.

No, illalla sitten oli roskien viennin vuoro. Ei siinä mitään, mutta kun alueen kaikki roskat viedään yhteen ja samaan paikkaan, ja nähtävästi kukaan muu kuin meitin HB:n duunarit ei osaa painaa niiden roskapuristimien käynnistä-painikkeita, niin siinä on yleensä hermot aika kireellä. Tänään sitten tuli mitta täyteen ja kirjoitin sinne pahvipuristimen viereen pahvilaatikon kylkeen pienen viestin ko. puristimen käyttäjille siitä, miten toimitaan jos puristin tulee täyteen oman käynnin jälkeen, tyyliin: "Tuliko puristin täyteen? Painoitko nappia? Et? **tun idiootti! Kyllä? Juuri näin toimitaan."

*huokaus* No, huomenna on melkein vapaa päivä... On huilutunti, ja sitten lupasin mennä pariksi tunniksi duuniin ruuhka-avuksi. On nimittäin tällä viikolla ollut illalla myyntiä. Asiakkaat valittaa kun illalla on kasilta vaan yks kassa... Anteeksi nyt vain, tulisitko itse tekemään joko n. 10 tuntista tai kahden tunnin työvuoroa tiskin tälle puolelle? Enpä usko että tulisit, en minäkään. Muistaakseni Eleanor Roosevelt sanoi joskus että on epäreilua pyytää jotakuta toista tekemään jotain mitä et itse olisi valmis tekemään. Okei, en mäkään rupeaisi siivoojaksi, mutta osaan sentään kunnioittaa niitä jotka rupeavat.

Huh. Taidanpa nyt lääkitä sieluani annoksella mustikkajäätelöä. Taas vaihteeksi...