... tämän päivän uutuus: duunissa datailu.

Jännä juttu, hyvin jännä. Ostin tuossa jokin aika sitten uuden luurin jota voi käyttää modeemina, nyt sitten jouduin duuniin yöksi niin ajattelin ottaa ominaisuuden käyttöön. Hyvin toimii, jee. Hivenen hidas, mutta enpä minä mitään huippunopeeta toimintaa kännymodeemilta odotakaan... Nyt ei tarvitte sitten miettiä mitään nettitikkuja sun muita, ne kun tulee niissä kahden vuoden paketeissa. Minä semmosia jaksa, prkele...

Tähän mennessä olen saanut yhden kurssin rästitehtävät tehtyä ja lähetettyä ohjaavalle opettajalle, aika hyvin etten sanoisi. Seuraavaksi voisin käydä hakemassa opkun strategian koneelle ja voisin sitä opparia taas hetken kirjoitella.

Puoli viikkoa kuluu duunissa, ihan hyvä että pääsin tähän yövuoroon tekemään kouluhommia.

Tutustuin muuten viime viikonloppuna yhteen KyAMKin eho-opiskelijaan, sanoi olevansa varsin tyytyväinen opetukseen siellä. Ainoo ongelma on, että siellä alottaa ohjelmia vain joka toinen vuosi, eli jos lykkää aloitusta niin menee kahden vuoden päähän... Noh, voisin tietty hakea, jos saan paikan niin lykkään opintojen aloitusta ja lähden palveluksen päälle sinibaretiksi johonkin. Voisin sitten hakea kanssa sinne Saimaan AMK:hon, mut sitten ei kyllä rauhanturvaajaksi lähdetä ainakaan heti jos sinne pääsen.

Kaikelviisii. Nyt kahvia.