Ensimmäinen ihan oikealta syksyltä tuntuva päivä, kun sataa ja on harmaata ja pimeetä... Päätinpä piristää päivääni räiskäleillä. Nami. Söin muutenkin oikein syksyistä piristys ruokaa, sipulikeittoa ja paahtoleipää.

Tein tossa pari päivää sitten kivan löydöksen Akateemisessa. Åsne Seierstadin "Withe Their Backs to the World" on vihdoinkin ilmestynyt englanniksi! Melkein ostin tossa joku aika sitten sen ruotsiks, mutta pidättäydyin kuitenkin... Mulla on jo "A Hundred and One Days" ja "Bookseller of Kabul", ja olen tosiaan ventannu tätä viimeisintä aika pitkään. Odotukset korkealla, mutta niin ne oli sen Irak-kirjankin kanssa, kun Silvia siitä vaahtos, ja nyt jo luettujen 50 sivun perusteella Åsne edelleenkin osaa kirjoittaa ja hyvin.

Eilen kävi ilmi että mulla olisi 3. marraskuuta Helian pääsykokeet. Jepu jee, jos vaikka pääsis tammikuussa aloittamaan opiskelut. Nanna kävi samoissa pääsykokeissa pari vuotta sitten, kyselin siltä pikkasen että mitä siellä vois olettaa olevan. Ajattelin noita matikan kirjoja kerrata vähän, jos sattuis muutakin kuin prosenttilaskuja kohdalle...

Nyt menen hakemaan lisää keittoa.