Nyt on sitten pääsykokeet tältä syksyltä kokeiltu... Tai no, oikeestaan se oli enemmänkin soveltuvuuskoe kuin varsinainen pääsykoe. Niillä oli semmoisia psykologisia testejä, nyt on tuijoteltu sitten musteläiskiäkin... Harmittaa vaan kun meni yks osio vähän penkin alle tajuttoman vatsakivun takia. Enkä tarkoita mitään "auts, massu on vähän pipi"-kipua, vaan "aaaaarrgghh! vatsaan sattuuuuu! keskittyminen, mitä se on?"-kipua. En onneks ollut ainoa jolla ko. osio meni metikköön... No, kun ei voi mitään niin ei voi mitää, parhaani tein, olosuhteisiin nähden, sen on niin sanotusti Herran hallussa sitten.

Käytiin veikan kanssa ostelemassa synttärilahjat äidille ja mummille, niitä juhlitaan viikonloppuna. Me ollaan veikan kanssa erinomaisia budjettishoppareita. Äidille kirja kahdeksalla eurolla ja mummille torkkupeitto kahdellatoista.

Budjetista puheen ollen, mulla on tässä mieletön dilemma kehittymässä. Palkkapäivä on yheksäs päivä ja kausi loppuu viides. Ja sitä rahhuliahan kun ei siis ole oikeesti niin paljon... Kyllä siitä nyt yhden kausilipun ostaa, mutta jos venais palkkapäivään asti... Ei, kun mähän ostan kännylipun! Joo! Kun pelkästään metrolla kerran kuljen... Joo, tää oli hyvä juttu. No ni, ongelma ratkaistu.

Hmm. Taidanpa mennä nyt telemään sitä suunnittelemaani mustikkapiirakkaa...