Wappu tuli, Wappu meni, oli kyllä ihan mielettömän hieno wappu, ei siinä mitään. Vieläkin tulee hymy kasvoille kun sitä ajattelee. Hyvä ilma, hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja juomaa, mitäpä muuta sitä opiskelija voi wapulta toivoa. No okei, mahtui siihen wappuun pari rasittavaakin uutta tuttavuutta, joista yks on nyt ruvennut maanvaivaks, mutta elättelen toiveita että se selvin päin tajuais hienovaraisemmastakin vihjeestä. no joo, eipä siitä sen enempää.

Työharjoittelua jäljellä vaivaiset neljä viikkoa ja rapiat päälle. Niistä neljästä viikosta kaks on kolmipäiväisiä viikkoja, kun on vähän noita lomia pitämättä. Ens viikolla Lai & co. lähtee Turkua valtaamaan (jälleen kerran) AATU '08:n merkeissä ja sitten vikalla työviikolla on edessä muutto, johon ajattelin uhrata ne kaksi viimeistä lomapäivää niin saan sitten kämpän kuntoon ennen loman alkua. Tässä pitäis vissiin jotain työharjoitteluraporttia kirjoitella, ennenkuin mitään noppia tästä harjoittelusta saa. Mitäköhän sitä kirjottelis... "Pyörittelin peukaloitani. Välillä puhuin sain soittaa paikkaan X ja varata tiloja ja ruokia ja välillä sain lähettää sähköpostia. Sain myös kopioida paljon papereita ja tuhlata paperia." Jotenkin musta tuntuu että tommoinen raportti ei ehkä välttämättä ole sitä mitä ne haluavat nähdä... Ihan vaan villi veikkaus ;)

Niskakarvat nousi taas vaihteeks pystyyn Ilta-Sanomien nettiveriota selaillessani: "Johanna Tukiainen kirjoittaa elämänkerran" (IS 6.5.2008 13:27) Siis mitä?! Haluaiskohan joku selventää, mitä ihmettä tuo nainen on oikein elämässään tehnyt muuta kuin tekstannut yhdeltä poliitikolta duunin alta. Ei yhtään mitään. Tulee lyhyt kirja siitäkin... Hyvän paperin haaskausta, prhana...

Jaha... Mitäs sitten tekis..?