Voi tätä työn runsautta! Jälleen kerran olen suoriutunut kunnialla minulle uskotusta tehtävästä, joka kaiken lisäksi oli ah niin tärkeä ja haasteellinen että hitaampia heikottaa. Olen siis täyttänyt kirjekuoria paperilla ja jopa ihan itse omilla "pikku" kätösilläni printannut niitä kirjekuoria varten osoitetarratkin. Voi huokaus...

Mihin minulla jää aikaa siis? No, päivän polttavien uutisten lueskeluuun tietysti! Olen tässä muun muassa suorittanut vertailua Helsingin Sanomie, Ilta-Sanomien ja Iltalehden nettisivujen sisällöstä. Samaa skeidaa kaikki kolme täynnä. Helsingin Sanomatkin, muutamaa asiallisempaa juttua lukuun ottamatta keskittyy lähinnä Kanervaan ja Vanhaseen ja heidän naisasioihinsa. Sinänsä ihan lohdullista että maailmassa ei mitään muuta uutiskynnyksen ylittävää ole tapahtunut, kun jopa yhdellä valtakunnan päämedioista, joihin siis lasken HS:n kuuluvan, on palstatilaa uhrata jollekin Johanna Tukiaiselle. Muita mielenkiintoisia ja "mielenkiintoisia" uutisia HS:n sivuilla tänään kello 10:22:

-"Tanja Karpela ja Olli Saarela peruvat avioeronsa." Tuleeko Karpelasta siis taas Saarela, vai pitäytyykö hän kenties ex-miehensä nimessä? Eikös se perustelu nimenvaihdokselle Saarelasta takaisin Karpelaksi ollut että "lasten takia" tai jotain? Eli siis kaiken järjen mukaan uutta nimenvaihdosta ei pitäisi tulla. Aika näyttää.

-"Helsingissä jo lähes 50 liikenneympyrää." Sinänsä ihan hyvä asia tuo kirtoliittymien lisääntyminen liikennevalojen kustannuksella, mutta nyt pitäisi vain autoilijat saada oppimaan tuo kirtoliittymien käyttö, mm. vilkun käytön kanssa tuntuu monella olevan ongelmia. Tosin vilkun käytön kanssa tuntuu monella ääliöllä olevan vaikeuksia muutenkin ihan normaalisti suoralla ajettaessa, joten mitäs sitä tässä ihmettelemään että noinkin uusi ja vaikea asia kuin kiertoliittymässä vilkun käyttäminen tuottaa päänvaivaa enemmän kuin keskiverto suomalaisen aivokapasiteetti nähtävästi sallii.

Muita otsikoita, kerättynä IS:n, IL:n ja HS:n sivuilta:
- Vanhasen naisystävä julkisuuteen heti kohukäräjien jälkeen -- Miksi juuri nyt? (IS)
- IS:n lukijat varmoina: Antti putoaa ensimmäisenä.
- Jaana Pelkonen esiintyi Espanjan euroviisuissa. (IS)
- New Yorkin kuvernoööri sekaantui prostituutioon. (IS)
- Kanervan kohuviestit liikaa -- Johannan perhe raivostui. (IL)
- Vanhanen ja uusi naisystävä tiiviisti yhdessä. (IL)

Tuo Kanervan juttu on sinänsä ihan uutisoinnin arvoinen juttu, mutta ei näin. Joku tanssija saa palstatilaa enemmän kuin laki sallii, ja se oikeasti tärkeä juttu tuossa, eli se että Kanerva valehteli koko hommasta, on jäänyt lähes täysin huomioitta. Tässä meidän ulkoasiainministerimme, hyvät naiset ja herrat!

Oiekasti mielenkiintoinen juttu HS:n sivuilta: "SDP ja Vihreät saaneet taakseen viime kevään vaaleissa nukkuneita." Mitäs nukuitte idiootit! Turha vikistä poliitikkojen kieroudesta tai yhtään mistään muistakaan poliittisista päätöksistä jos ei ole vaaleissa vaivautunut äänestämään, prkle.

Että näin taas tänään.