Voi kyllä, kyllä, olen jäänyt koukkuun liikuntaan! En nyt edelleenkään mitään himotreenejä vedä, edelleenkään en ymmärrä punttitreenaamista, enkä aikatauluta viikkoani lenkkien ympärille, mutta viime aikoina on tullut huomattua että oikeasti alan voida pahoin jos en pääse muutamaa kertaa viikossa lenkille tai muuten liikkumaan. Positiivista.

Kotiutumisen jälkeen on tuota painoa tullut hieman turhan paljon ja nopeasti takaisin, kun liikunnan määrä ja ruokavalio muuttuivat siitä säännöllisten ruoka-aikojen ja vähäisten välipalojen ihanteesta takaisin pre-armeijan aikaiseen vuorotyöläisen syön-kun-ehdin aikatauluun. Niine kaikkine välipaloineen.

Tavoitteena tällä hetkellä olis keväällä juosta Cooperissa 2600, joka on siis vaatimuksena sotilasvirkaan nimitettävältä. Kattellaan...

Runner's World on muuten ihan asiallinen saitti, vaikka ameriikan eläville onkin pääasialliesti tarkoitettu. Samanlaisia ihmisiä sielläkin asuu, kuin täällä koto-Suomessakin, samoine vaivoineen ja kysymyksineen. Kannattaa tutustua.