Iski sitten, pirulainen, syysflunssa! Omaa tyhmyyttäni menin perjantaina kaupungilla heilumaan ilman takkia, ja siinä se pöpö vissiin huomasi tilaisuutensa tulleen ja iski. Lauantaina kävin töissä, sunnuntain (siis eilisen) makasin himassa. Illalla oli jo ihan hyvä olo, ja tänään aamulla lähdinkin sitten kouluun mutta arvatkaapas jäinkö kovin pitkäksi aikaa kun nenä valui ja kurkkuun sattui. Lähdin kotiin potemaan, vitamiineilla ja Finrexinillä aseistautuneena, ja päätin että huomenna olen terve. Tästä ei neuvotella. Menee muuten koko viikko pilalle.

Huomenna ei mitään sen erikoisempaa luvassa. Keskiviikkona on fuksiaiset, meikäläinen rastilla vastaavana. Hih, hauskaa kaikin puolin luvassa. Nämä on liikkeellä siis n. neljänsadan fuksin voimin, tietenkin pienempiin ryhmiin jakautuneena... Yleisesti tunnistettavissa huomiotaherättävästä turkoosista värityksestä. Mitähän tästäkin tulee, se jää nähtäväksi. Ainakin omat fuksiaiset keväällä oli todella hauskat, haluaisin todella että nämä onnistuvat yhtä hyvin että jäisi muillekin yhtä mukavia muistoja opiskelujen aloituksesta. Tästä aiheesta lisää joskus tulevaisuudessa.

Loppuviikoksi luvassa tasapaksua koulunkäyntiä, torstaina koulun avoimien ovien päivät, lupauduin duuniin sinne taloa esittelemään. Huonompiakin tapoja ansaita taskurahaa... Perjantaina pikku matkanpoikanen till Borgå, joku luento pitää käydä kuuntelemassa. Ottaen huomioon että tänään olen missannut yhden Ruotsin tuplatunnin, tämä on varsin kiva tapa kompensoida.

Nytpä menen hakemaan lisää teetä.