Päätin piristää tätä syksyn harmautta ja värjäsin hiukseni. En tosin ensimmäistä kertaa, mutta edellisestä kerrasta on jo aika kauan aikaa. Nyt on hiukset taas punaiset... Jep jep...

Helia tykkää teettää oppilaillaan paljon ryhmätöitä. Lähestulkoon joka aineessa on tällä hetkellä ainakin yksi ryhmätyö meneillään. Tavallaan ihan hyvä juttu, ryhmätyöskentelytaidot on kovassa huudossa muuallakin kuin Heliassa, mutta kun joka aineessa on eri ryhmä! Ei muuten, mutta aikataulutus on painajainen. Kun on eri tunteja, harrastuksia, töitä tai perheenjäseniä jotka pitää ottaa aikatauluissa huomioon. Yritä siinä sitten löytää sopivia aikoja kahden päivän varoitusajalla. Ja sitten ois vielä ne yksilötehtävät jotka nekin pitäis tietenkin tehdä ajallaan. *huokaus* Kyllä tästä selvitään.... kuolema kuittaa univelat.

Nyt menen syömään jotain. Sitten olisi tarkoitus yrittää väkertää oikeustiedon tehtäviä... ja lukea huomisen ruotsin suullista varten... ja tehdä siinä sivussa vielä englannin ja venäjänkin läksyjä... Kiirettä pitää. I wouldn't have it any other way! (Toisin sanoen: valivalivali mutimutimuti, mutta loppujen lopuksi tää on oikeestaa aika kivaa...)