Tulinpa tuossa sitten bussilla kotiin, muutaman (ihan oikeesti vaan muutaman) nauttineena, ja bussissa istuskellessani pääkopassani tilaa veivät muun muassa seuraavat ajatukset:

1. Miten helvetin vaikeeta se vilkun käyttäminen toisille oikein on?! Vilkku ei ole kulutustavara, sen käyttäminen ei rasita autoa! Idiootit. Tai sitten kyseessä oli jokunen riisuttu malli, mene ja tiedä...

2. Nopeusrajoitus on suurin sallittu ajonopeus optimaalisissa ajo-olosuhteissa! Yöllinen Lahdentie ei mielestäni ole optimaalinen ajo-olosuhteiltaan... Näkyvyydessä olis toivomisen varaa ja silleen...

3. Vaikka kaverit välillä feidaakin, niin ensinnäkin, se on oikeestaan aika inhimillistä, en mäkään haluaisi lähteä kesken hauskanpidon pois, ja toisekseen, loppujenlopuks mulla on aivan mielettömän ihania kavereita. Tämä kavereiden pääasiallinen ihanuus tuli mieleen kun vatvoin (taas vaihteeks) kotimatkaani ens maanantaina kun vuoro loppuu 2300 ja bussiyhteydet on hieman haasteellisia... Yks kaveri virkkoi tuohon muutama päivä sitten, kun hänen kanssaan aiheesta keskustelin ja sanoin harkitsevani taksin ottamista, että siinä tilanteessa hän voi maksaa sen taksin.

Kaikkea sitä yömyöhällä mielessä vellookin... En muuten sitten varmaankaan ole nukkumassa tänä yönä... Parin tunnin yöunet siitä vaan tulis, tankaan nyt kahvilla ja safkalla ja nukun sitten päivällä kun pääsen kotiin. Oikeestaan ihan yks hailee mitä tässä tekee, lopputulos on ihan sama: yks saatanan väsyny shampoopoliisi.

Jees, nyt menen hakemaan sitä kahvia.