Toiseksiviimeistä viedään, työviikkoa harjoittelussa siis. TJ 7!! Niistä seitsemästäkin kaksi päivää menee Turussa työpaikan piikkiin virkistysretkellä. Ei paha ollenkaan. Vaikka en omasta osastostani hirvittävästi tykkääkään, niin voin sanoa että mikäli tulevaisuudessa tulee eteen tilaisuus työskennellä tässä talossa, niin tulen todennäköisesti siihen tilaisuuteen tarttumaan, ihmiset täällä on kuitenkin hirvittävän mukavia ja ilmapiiri sen mukainen. Vaikka toiset painaakin duunia ihan hiki hatussa ja toiset ei...

Ostin uuden kirjan viikonloppuna. Teki mieli lukea jotain vähän todellisuuspohjaisempaa vaihteen vuoksi, ja olin tätä kyseistä kirjaa aika pitkään pyöritelly käsissäni ja miettiny että ostanko vai enkö osta... Niin, kirjahan on siis Anna Politkovskayan "A Russian Diary". Kovasti ihailen Annan rohkeutta ja määrätietoisuutta, on sääli että hänelle kävi mitä kävi. Mielenkiinnolla siis olen käynyt tähän kirjaan käsiksi.

Jeesh... Opku-pesti tuottaa huolta, huomenna tiedotustilaisuus jossa pitäis olla paikalla. Kiva mennä tänään edarin kokoukseen kuuntelemaan sitä ryöpytystä mikä sieltä taholta meille hallituslaisille varmaan on tulossa... Hittolainen, puolet edarista on viime vuoden hallitusta, syyttäkööt itseään ja katsokoot peiliin ennenkuin alkavat meitä syyttää yhtään mistään, prkle.

Sunnuntaina muutto, je jee! Pääsen takaisin sivistyksen pariin, Kehä III:n paremmalle puolelle ja sille puolelle Helsingin rajaa jolle kuulunki, eli sisäpuolelle. Viimeset 9 kk Vantaalla on ollut aika semmonen kokemus että huh huh... Kämppä on aika murju, matka sinne pitkä, onneks sentään kämppis on yks parhaista ystävistä niin sentään seura on siedettävää. Niin, ja se matala vuokra eikä vesi-, sähkö- tai internetlaskua ollenkaan. Oi opiskelija-asuntojen autuutta! NOT! Oikeesti, mielelläni maksan sen melkeen tuplahinnan tuosta asunnosta johon nyt muutan, kun en ole sikaa säkissä ostamassa ja tiedän mistä maksan.

Jaa, näyttääpi olevan kotiinlähdön aika. Tai ainakin koulullelähdön aika...