Viisi viikkoa jäljellä! Niistäkin muutamat ns. vajaita viikkoja, kun on vähän lomia pitelemättä. Pääten AATUun Turkuun ja tällä viikolla on Wappu ja ja...  Valoa tunnelin päässä, hihhei!

Tää yks kaaho lähtee sitten vuoden kuluttua Säkylään. Oli valintatilaisuun vapaaehtoiseen asepalvelukseen tuossa viime viikolla... Allekirjoittanut oli se ainoa pölhö joka oli hakenu Poriin, niin sinnehän ne mut sitten laittoivat. Kaverit nauro viikonloppuna, kun sanoin että pioneerit kiinnostais, kun on kuulemma rankkaa se koulutus. Enkä epäile hetkeäkään etteikö olisi. Katotaan nyt sitten mihin ne mut laittavat. Tuskin ne pinohiireksi laittavat jos epäilevät että fysiikka ei välttis kestä.

No joo... Tuli tässä lueskeltua aamun Hesarikin läpi... Isänmaan toivot taas olleet vauhdissa... "Poika loukkaantui Linnanmäellä hypättyään Hurjakurusta". Että näin sitten taas... Onko oikeesti niin, että 10-11 vuotiailla pojilla ei korvien välissä liiku yhtään mitään?  Tai no oikeastaaan parempi olis kysyä, että eikö näiden poikien vanhempien korvien välissä liiku yhtään mitään, kun päästävät jälkikasvunsa ilman valvontaa Linnanmäelle? "Voi kun tuo meidän Veeti-Viljo on niin itsenäinen ja kypsä jo, me kyllä luotetaan häneen siis ihan 100 %:sti, kyllä varmasti osaa täältä Puistolasta ihan yksin bussilla kulkea keskikaupungille ja sieltä Lintsille ja takasin kotiinkin osaa tulla vielä." Ei oikeesti voi aikuisella ihmisellä paljon järki päätä pakottaa jos laskee ton ikäsen lapsen yksin kaupungille. Kun 11-vuotiashan on siis hei jo melkeen aikuinen, niinku. Anna mun kaikki kestää... Siinä on turha sitten vinkua jos herranterttu loukkaa ittensä hyppäämällä liikkuvassa laitteessa veneestä toiseen.

Jaa, jospa sitä hoitaisi taas nuo työtehtävät pois alta niin sais sitten taas koko loppu päivän vetää lonkkaa. Voisin vaikka opparia taas vääntää tai jotain muuta ihan yhtä kiinnostavaa...