Alkaa taas yksi vuosi olla pulkassa, enään muutama hassu "välipäivä" ja se oli siinä.

Tänä jouluna koen ensimmäistä kertaa ilmiön nimeltään joulutyöt. Sekä aatto-joulupäiväyö että joulupäivä-tapaninpäiväyö menee työn merkeissä... Tulee muuten olemaan tylsät yöt, ei voi muuta sanoa... Jostain kumman syystä meillä pitää kohteen olla auki 24/7 vaikkei mitään tapahdu ja ketään ei kulje, ihan kaiken varalta vaan vissiin... Ja siellähän siis kaksi onnellista työn raskaan ahertajaa istuu tehden as little as possible... Noo, kerrankin tuosta menetetystä vapaa-ajasta saa asiallisen korvauksen...

Jouluruokaa on tänä vuonna ollut riittävästi ja se on ollut hyvää. Joululahjojakin tuli riittävästi ja ne olivat kivoja :) Kerrankin myös olen itse onnistunut joululahjojen ostamisessa siten, että oikea lahja on löytänyt oikean henkilön.

Äippä kertoi joulupöydässä kuulleensa radiosta aamulla, kun joku pikkupoika oli vastannut kysymykseen "mitä tiedät tästä joulun uskonnollisesta puolesta?" että: "Noo, en mä hirveesti, paitsi et kyllähän se Jeesus jouluna ristiinnaulittiin..." o_o Että näin. Niin, ja brittilasten mukaan jouluna juhlitaan Joulupukin syntymäpäivää... (Linkki) Pidin tuossa jokin aika sitten koulussa esitelmän aiheesta dumbing-down the world, tarvitseeko tähän enään muuta sanoa?

Mukavaa ja rauhallista joulun jatkoa kaikille!