Viettelen tässä vaali-iltaa venäjän kotitehtäviä väkertäen ja pähkinöitä syöden. Tietenkin kävin äänestämässä, tällä kertaa töistä tullessa, en sinne mennessä.

Äänestin Tarjaa. En kuitenkaan molemmilla kierroksilla. Ekalla kierroksella äänestin Heidi Hautalaa. Enkä vain puoluekannan takia, vaan sen takia että ihan aikuisten oikeesti olin ja olen sitä mieltä että Heidi Hautala olisi ollut loistava vaihtoehto. On se vain sääli että älykäs ihminen joutuu kärsimään siitä että suomalaiset on niin stanan epäluuloisia kaikkea ekologista ajattelua kohtaan. (Toinen asia joka kanssa varmaan on torpedoinut tätä Vihreiden "menestystä" on se yks hiivatin pilven pössyttelijä viime eduskuntavaalien aikaan. Ei vissiin varmaan tajunnut senkään tekosensa seurauksia... Niistä on joutunu moni fiksu vihreä kärsimään.) Noh, vihreä poliittinen pölötys sikseen, pointti on nyt kuitenkin se että Halonen voitti, ja mä olen siitä iloinen.

Mietin muuten tossa viime viikolla metrossa istuskellessani noita immeisten äänestysperusteita... Anteeksi nyt vain, and correct me if I'm wrong, mutta eihän presidentti pääse Suomen sisäpolitiikkaan hirveesti puuttumaan enään nykyään, vai kuinka? Taisi olla Uutislehti 100:n tekstaripalstalla joku viesti joka pisti näitä ajattelemaan. En nyt tarkalleen muista että mikä oli sen viestin sanoma, muistan vaan ajatelleeni että eihän presidentti tuosta päätä vaan eduskunta.

Jesh. Kävin ostamassa the Whon levyn. "Won't Get Fooled Again" on vaan pirun hyvä biisi, eikä vaan sen takia että se on CSI:Miamin tunnarina. Sanat muuten pätee tähän päivään: "Meet the new boss/same as the old boss." Heh.