Jeesh... Viime viikolla oli sitten ainejärjestön sääntömääräinen vuosikokous. Ihan kiinnostava häppeninki, näitä tulen tod. näk. tulevaisuudessa näkemään useampiakin. Musta tehtiin sitten meitin ainejärjestön rahis, eli siis rahastonhoitaja. Splendid. Ihan kiinnostava pesti, ei siinä mitään, ja varsin vastuullinen... Vähän jänskättää, mutta eiköhän tämä tästä. Tiedän, että mulla on tukena ensinnäkin meidän vanha rahis joka varmaan ei pistä pahakseen jos sille kerran tai pari rimpautan ja kysyn neuvoa, ja toisekseen mun varsin ensiluokkainen kirjanpidon ja katelaskennan opettajani, joka itsekin on pienen yhdistyksen rahis eli joten jos hirvee tenkkapoo tulee niin hän varmasti auttaa.

Pitäis varmaan lukea tota juridiikan kirjaa... Ei nappais, mutta kai tässä pitäis ryhdistäytyä, kun koe on keskiviikkona ja maanantaille ja erityisesti tiistaille on muuta ohjelmaa... Ai niin ja sitten olis se talousmatikan koekin torstaina... Nyyh... Siihen kokeeseen lähden mentaliteetilla "kunhan edes menis läpi, muusta ei väliä!" mutta juran kokeesta olis jopa haettava astetta parempi arvosana... Eiköhän tämä tästä.

Nukuin tänään puoleen päivään... En muuten varmaan ainakaan vuoteen ole niin pitkään nukkunu. Teki kyllä varsin hyvää kieltämättä. Ei väsytä likikään niin paljon kun välillä nukkuu... Kuolemattomia viisauksia... Just just, nyt menen lukemaan. So much to do, and so little time.