On sitten vihoviimeinen aika syysflunssalle! Pääsi pirulainen yllättämään puun takaa tuossa maanataina, vietin koko päivän töissä virkapuvun takki päälläni, ensimmäistä kertaa koko kesänä... Tiistaina alkoi koulu, yritäpä siinä sitten lepäillä. Keskiviikkona sain sentään jonkin verran lepäiltyä, ja torstaina oli jo sen verran parmpi olo että luulin jo selättäneeni tämän lenssun, mutta ei. Perjantaina se iski taas. No jaa, lentoasema nyt ympäristönä ei varmaankaan ole se kaikkein hygienisin ja jos mietitään mihin kaikkialle minäkin joudun päivän mittaan käteni tunkemaan, niin se on oikeesti ihme että mulla on vain flunssa. Mut joo. Yritä tässä sitten asuntoa pakkailla, kun kuume nousee ja aivastuttaa ja yskittää ja väsyttää ja... Ihana kaveri kävi auttamassa, se pakkas oikeestaan mun koko keittiön tavarat tossa iltapäivän aikana ja mullakin oli sitten seuraa niin tuli jotain oikeesti tehtyä.Muuten ois kyllä koko päivä huvennu punkan pohjalla.

Naapurit tykkää, meikäläinen huudattaa Kornia ja Mewiä... No, eipä tarvii pitkään enää kärsiä, maanantaina on muutto. Ja perhana mun piti käydä Elisalla... Pitää tää laajakaista irtisanoa, kun HOAS:illa on muut yhteydet... Sähkösopimus on irtisanottu, check. Kotivakuutuksen siirtämisen vo hoitaa netissä, eli no problemo there, muuttoilmarit ja muut vastaavat voi hoitaa ens viikolla.

Löydettiin kellarista kaks iiisoa laatikkoa, splendid! Saan tavaroita taas lisää pakattua. Isoja jätesäkkejä mulla on jo, ostin niitäkin tossa rullallisen... Eiköhän näillä pärjätä... Ai niin, ja teetä, tee on tärkeetä.

Jos taas yrittäis tehdä jotain.