Sain sitten yhden kurssin opettajalta nivaskan ohjeita siitä, miten hän haluaa että esitelmät tehdään näin ja näin ja hän vaatii että asiat tehdään näin ja näin tai seuraamukset ovat sitä ja tätä. Kolme sivua oikeastaan pelkkiä ukaaseja! Tee näin, tai muuten... Ok, ymmärrän että opettaja on varmasti tässä vuosien varrella nähnyt kaikki mahdolliset vippaskonstit mitä ihmislapsi saattaa pienessä mielessään keksiä, mutta silti... Mikään ei ainakaan meikäläisen intoa tapa yhtä tehokkaasti kuin hirmuinen lista penaltteja asiasta x, y, ja n. Noh... Nyt syvän henkeä ja sitten jos lukisin tuon pumaskan läpi uudestaan pienellä suodattimella...

Muutenkin on vuosi ihan pirun hyvin lähtenyt käyntiin... Ei hyvä. Kiviäkin taas kiinnostaa enemmän... Tosin asiain laidalla saattaa olla jotain tekemistä sen kanssa että tällä hetkellä olen aika iloisesti tuon tuhojaan tekevän flunssabakteerin kourissa, joten sen lisäksi että olo ei ole mikään maan mainioin pitäis vielä jotain koulujuttujakin jaksaa vääntää.

Jos nyt yrittäis edes. Enään tää syksy ja ens kevät ja sitten se on ohi. Tässä melkein rupee jo laskemaan aamuja... Sit valmistumisen jälkeen se varsinainen aamujenlaskenta vasta alkaakin kun on edessä armeijan harmaat... Sitä odotellessa, oikeesti... Eipähän tarvitse vahingossakaan ajatella yhtään mitään. Hehe, olen minäki epeli... Toiset nollaa aivot vetämällä aivan järjettömät kännit, Lai menee inttiin... Just.

No mut kuitenkin. Jospa nyt yrittäis tehdä jotain tuota valmistumista edistävää...