TJ turvallisesti miinuksen puolella jo 12 aamun ajan. Ohi on, 3-6-2 ja silleen. Hieno oli kyllä fiilis kun varuskunnan porteista ulos ajettiin. Viikonloppu meniki sitten aika tehokkaasti laivalla ja Turussa, hauskaa oli. Vaikka seuraamukset sunnuntaina olikin... Noh, kaveri sano että oli hieman ollu vaikeen näköstä mulla se meno :D

Tässä on sitten viimeisen parin viikon ajan aloiteltu reserviläisen elämää palaamalla heti duuniin. Töitä töitä ja viel vähän töitä, mut ei se mitään, töistä saa palkaa ja sitä tarvitaan mm. vuokranmaksuun, nyt kun KELA ei enää sitä maksa. Mun pitäis pikku hiljaa ruveta tosissaan viimeistelemään tuota syyskuuksi toimeksiantajalle lupaamaani opinnäytetyötä, joka on roikkunut nyt yli vuoden. Onneks se on ohjaajan mukaan jo aika hyvässä kuosissa, eli sinänsä ihan hyvä. Viimeinen kurssi H-H:ssa on kansantalouden perusteet, ja sitten "se paska ohi on, on riemu juupel mahdoton."

Projekti HMR -rintamalta ei juurikaan mitään uutta. Duunin määrä sekä kuumimmat säät 70:een vuoteen on hieman vähentäneet mun intoani kirmata lenkkipoluilla. Tänään tuli käytyä pitkällä lenkillä, jotain viiden ja puolen kilsan luokkaa ja aikaa meni semmonen 35 min. Ei paha lainkaan, tämän hetkinen kunto huomioiden.

Toinenkin syy tieuhemmalle kuntoilulle on ilmaantunut näköpiiriin. Mulla on tarkoituksena syksyn yhteishaussa hakea opiskelemaan ensihoitoa Turkuun, mutta jos se ei tärppää, niin keväällä lähtee normien hakupapereiden lisäksi haku Puolustusvoimille työpaikkaa varten. Tämä siis edellyttää kuntoilua siksi, että yhtenä kriteerinä aliupseerin uralle aikovalle on Cooperin testissä 2600 metriä, ja tämä sama koskee siis kaikkia hakijoita.

Listailin tossa jokin aika sitten mahdollisia tuleivaisuuden suunnitelmia valmistumisen jälkeen. Aikamoinen sekamelska nämä ovat, alojen kirjo on melko laaja, mutta mitä enemmän suunnitelmia ihmisellä on, sitä todennäköisempää on että edes jotkut niistä toteutuvat. Mitä niitä mahdollisuuksia sitten on?
1. Ensihoito
2. Turvallisuusalalle jääminen ja sillä kouluttautuminen
3. Rajavartiosto, tarkemmin merivartiosto
4. PV
5. Tulli
6. Merenkulkuala
7. Pelastusopisto (hätäkeskuspäivystäjä)
8. Toimittaja
9. Jonkun kivan järjestön pääsihteeri

Tulevaisuus näyttää, mikä noista suunnitelmista sitten toteutuu.

Näin tänään, huomenna taas jotain uutta.