Olisin niin halunnut mennä kattomaan noita penkkarirekkoja tänä vuonna, kun oli tuttuja nimittäin kyydissä, vaan kun ei, kun piti istua koulussa. Höh. Ens vuonna on kyllä ihan pakko mennä kun veikka keikkuu siellä rekan lavalla. Jos nyt ei muun takia niin ihan vaan siitä ilosta että näkis miten se käyttäytyis siinä tilanteessa.

Tiedättehän sarjakuvan "Jere". Kulkee myös nimellä "Zits". Noh, jos en paremmin tietäis niin sanoisin että Jere on tehty mun pikkuveli esikuvana. Ne on kaikkein osuvimpia ne aamuja kuvaavat.. öö.. stripit? Kutsutaanko niitä stripeiksi? En tiedä. No, joka tapauksessa... Jere ja mun veljeni ovat kuin kaksi marjaa. Tosin, varmaan itse kukin teini-ikäinen pojan roikale tunnistaa Jeressä ainakin hitusen itseään.

Jeesh. Huomenna duuniin. Onneks on vaan lyhkänen vuoro. Ai niin, ja pitäis muistaa käydä siellä poliisiasemalla... Huomasin tossa nimittäin että meni passi vanhaks. Jos tässä aikoo nimittäin lähteä johonkin kaukomaille, niin se passi saattais auttaa huomattavasti siinä päämäärään pääsyssä.

Mut jee! Ens viikko on talvilomaa! Hihhei!