Vuosaareen avattiin jokunen viikko sitten uusi Alepa joka on kooltaan semmoinen, että se saa olla auki myös sunnuntaisin. Kiva kiva, hienoa, loistavaa, enää ei tarvitse lauantaisin pihistellä maidon kanssa että riittäsi sunnuntaiksi, voi rauhassa lipitellä vaikka kuinka paljon kahvia tai teetä maidolla höystettynä. Vielä loistavammaksi asian tekee ko. Alepan sijainti juuri sopivasti puolimatkassa metrolta, nyt ei tarvitse väsyneenä vaivautua Columbukselle asti maitolitran takia, sen saa matkan varrelta.

No, tänään päätin siis käyttää tät uutta mahdollisuutta hyväkseni, ja lompsimpa siis kauppaan. Muuten ihan kiva idea, mutta valitettavasti puoli Vuosaarta oli päättänyt käyttää samaista tilaisuutta hyväkseen. Kassaneitikin naureskeli että taitaa vuosaarelaisilla olla juuri sunnuntaisin erityisen hyvin aikaa käydä kaupassa. Kävi niitä kolmea kassaneitiä oikein sääliksi, jonoa pukkaa eikä neljättä kassaa saada, sillä koko kaupassa on vain kolme kassalinjaa. Täysin alimitoitettu kauppa Vuosaaren kokoiseen paikkaan, varsinkin kun kyseessä on ainakin tietääkseni Vuon ainoa sunnuntaisin aukioleva ruokakauppa. Ehkä kellonajalla on jokin vaikutus jonojen pituuteen, täytyy yrittää muistaa välttää kaupassakäyntia sunnuntaisin ennen kello kuutta illalla.

No, sainpahan sitten leipäni ja maitoni ostettua, pitäsi näillä nyt keskiviikkoon asti selvitä, jolloin ajattelin  suunnata Columbuksen markettien isompien valikoimien ääreen suurempia ostoksia tekemään.