Lomilla (lompsis) tammikuuhun asti, jee! Kyllä oli niin voittajafiilis tiistai-iltana kun kessut leikki joulupukkia ja lahjoitti 5. kerroksen asukeille kasan kulmarautoja ja alikessun hihamerkit. Päivystäjä suoritti keskiviikkona aamuherätyksen huutamalla kerrokselle, että "hyvää huomenta, herrat alikersantit!" Unohti ruoja meidät rouvat alikersantit, mutta jossain hyvän tuulen puuskassa annoimme asian tämän kerran olla. Mut joo, paluu Säkylään 3.1.2010 ja siihen väliin mahtuukin sitten aika paljon kaikennäköistä kivaa.

Hyvä Ystävä menee uudenvuodenpäivänä naimisiin. Lukioporukka on huomenna kokoontumassa vanhalle koululle vähän menneitä muistelemaan ja pitämään kivaa. Pitäis serkkulikkaa nähdä jossain välissä, samoin kuin muutamia muita kavruja joita en ole hetkeen nähny. Eiköhän nää välipäivät mene aika sutjakkaasti tällä ohjelman määrällä...

Tuota lukioporukan kokoontumista odottelen hieman sekalaisin tuntemuksin. Olen mielestäni muuttunut aika paljon lukiovuosistani, enkä aina ihan niin lämmöllä muistele niitä vuosia. Mutta toisaalta, jos minä olen muuttunut niin luultavasti (toivottavasti) myös hekin ovat muuttuneet, joten sinänsä on ihan mukava päästä näkemään millaisia aikuisia niistä muistamistani teineistä on tullut.

Mut joo... Kulutushysteriajuhlallisuudet on nyt aika pitkälti juhlittu, aika palata arkeen. Kestihän nuo juhlallisuudet kokonaista kaksi päivää sentään. Kaikki se hillitön kiire ja stressi ja yleinen härdelli kahden päivän takia! Ei voi muuta sanoa kuin että huh huh. Turhuuksien turhuus. Tietenkin lapsilla on kivaa ja ehkä se joulu lasten mielestä on hieman erikoisempi kun on lomaa koulusta ja heti joulun pyhien jälkeen ei tarvitse palata arkirutiineihin, mutta silti... eikö sitä yleistä hössötystä voisi aloittaa vasta joulukuun alusta?

Aikuisuuden myötä ainakin itse olen ruvennut tykkäämään enemmän niiden lahjojen antamisesta kuin niiden saamisesta. Ei sillä etteikö lahjojen saaminen olisi kivaa, mutta jotenkin tykkään hirveästi siitä tunteesta, mikä tulee kun toinen saa mieleisen lahjan.

Nyt menen tekemään jotain hyödyllistä, vaikka päättelen tuon kaulaliinatekeleen jonka eilen sain muuten valmiiksi.